Le eseesega i le va o fao ma nati ma le faʻagaioiga eseesega i le va o fao ma nati

E lua eseesega i le va o nati ma fao:
1. E manaʻomia le faʻaaogaina o paʻu faʻatasi ma nati. E mafai ona faovilivili fao faovilivili i le matrix o totonu o filo;
2. O mea e tatau ona faʻamaapeina ma lokaina i le malosi mamao, ma le malosi o le lokaina o fao e laʻititi.

Ole mafai foi ona e vaʻai ile alualu ma filo ile ulu.
I luga o le ulu o loʻo i ai tafega e mafai ona faʻamautuina e pei o ni fao tele ma faʻaalu le uaea otaota, pei o: se upu mataua, satauro mataʻitusi, totonu o tafaono, ma isi, vagana ai mo le tafaono fafo;
Fao ma ulu ulu filo e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le maopoopo, riveting ma isi faʻapipiʻi metotia auai i fao;
O vili sikoa e patino i le tuiina o nifo, laupapa nifo, tafatolu nifo loka auai i fao;
O isi manoa i fafo e faʻapipi i nati.

Faagaioiga eseesega i le va o fao ma nati

Emo:
1. O le fusifusi e aofia ai vaega e lua, o le ulu ma le faʻafu (sikuea ma filo i fafo), o le a faʻafetaui ma le nati mo le fusifusi ma faʻafesoʻotaʻi vaega e lua ma ala mai pu. Lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e taʻu o le faʻamalu vau. Afai ua tatala le nati mai le vili, e mafai ona vavae ese vaega e lua, o lea la o le faʻautau matau e patino i le vavaeeseina fesoʻotaʻiga.
2. O le masini faovilivili e tele ina faʻaaogaina mo le fusifusia fesoʻotaʻiga i le va o se vaega ma se pu i totonu o le filo ma se vaega ma se pu i totonu. O le tele vili filo e le manaʻomia ni nut tutusa (o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga ua taʻua o faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma o se vavaeʻese faʻamutaina; E mafai foi ona faʻapipiʻi ma se nati mo le fusifusia i le va o vaega e lua ma ala mai pu. le faʻatulagaina tulaga i le va o vaega e lua.
3. O le fao lava ia-faapipiiina: e tali tutusa ma masini faovilivili, ae o le filo i luga o le sikū o le faapitoa lava-tuʻuina fao. E faʻaaogaina mo le fusifusi ma faʻafesoʻotaʻi uʻamea manifinifi e lua e avea ai i latou atoa. O mea e tatau ona fai muamua i sui. Ona o le maualuga maaa o sikuea, e mafai ai ona tuʻu saʻo i totonu o pu o sui e fausia ai ni ie i totonu i pu o sui.
4. O fao sikuea: e tali tutusa lava ma masini faovilivili, ae o le filo i luga o le sikili o le o se faapitoa laupapa fafie, lea e mafai ona faʻaulu tuusaʻo i totonu o le fafie sui (po o se vaega) mo fusifusi se uamea (poʻo le non-uamea) vaega ma se pu e ala i le fai fafie. Lenei ituaiga o sootaga e mafai foi ona aveʻese.


Taimi Post: Jun-28-2020