Manaʻoga mo le tausiga o le saʻo mea mo ia lava vili vili

Lava viliina faovilivili o se masini faavae vaega, lea e tele manaoga. E masani lava, nati, fao, rivets, ma isi, ina ia mautinoa ai le saogalemu poʻo le a le masani o le manaʻomia e mafaufau i le aafiaga o le vevela, leaga siosiomaga poʻo isi lamatiaga tulaga galue. O mea e masani ai o le carbon steel, low alloy steel ma non-ferrous metals. Ae i faapitoa taimi, fastener mea manaomia ona fetaui ma tuutuuga o le ogaoga o le corrosion po o le malosi maualuga, o loo i ai le tele uamea uamea ma ultra maualuga malosi uamea stainless. Nei o ono ono faafitauli e tatau ona gauai atu i ai pe a faʻaaoga ma tausia le viliina uaea ekoa:
1. O le faagasologa o le vaimea o viliina uaea eke e matua faanatinati ma e tatau ona matua faʻaeteete. I le taimi o le faʻagasologa, o le ai ai toega i luga o le lau o viliina uaea ekoa. O le sitepu lea e fufulu pe a maeʻa ona fufulu le silicate.
2. I le taimi o le agavaivai, e tatau ona tuʻufaʻatasia le faʻaputuga, a leai o le faʻalavelave e tupu mai i le suauʻu uʻu.
3. Ole paʻu paʻu paepae o le a aliali mai i luga o fao maualuga-malosi faʻailoga, faʻaalia ai (faʻasino 1) o le asiasiga e le lava le faʻaeteete i le taimi o faʻagaioiga. 4. O le pogisa mea i luga o le vaega o loʻo gaosia le toe faʻafoi talosaga, faʻailoa mai e le o faia lelei le vevela faʻaaoga ma o le mea o loʻo i luga o le oona i luga o le laualuga e leʻi aveʻesea atoa.
5. O vaega masani o le a ele i le fufuluina, ma o le vai faʻaaoga mo le vaimama e tatau ona sui soo.
6. Oʻo foʻi i le faʻaleagaina e faʻaalia ai o le uu suauʻu na faʻaaogaina mo se taimi umi, ma e manaʻomia ona faʻaopopo pe suia.


Taimi Post: Jun-28-2020